Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
    Колеги как да нулирам борда ,там кадето показва средната скорост моментния разход и тн.
    Задържаш копченцето отдясно на чистачките за поне 5 секунди, докато не ти се нулира. Ама не трябва да е цъкнато на моментен разход.

---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Не е маховик. Не им се връзвай.
    А какво тогава може да е ?
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. 85 кw. 2004 г.

Comment

• Куп други неща !
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Колеги как да нулирам борда ,там кадето показва средната скорост моментния разход и тн.
        задържаш за известно време там 10тина секунди копчето от което сменяш показателите и ще ти изпише ресет трип и готово!
        Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
        Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Колеги, как се маха тоя охладител на егр. От едната страна е хванат за долния болт на термостата и къде ддругаде? Тръгнал съм да сменям термостата, обаче не мога да го сваля тоя охладител. Силно ме изнервя и мисля ако го сваля повече да не го връщам.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115HP 2003г.
          Alfa Romeo 166 2.5 V6 190HP 1999г.

Comment

• Първоначално публикувано от Arteglam Покажи съобщение
            Жила, механизми на скоростния лост, помпи, въздух в помпите, съединител, но едва ли скоростна кутия.
            Почваш с най лесните неща- обезвъздушаване, проверка на спирачната течност, наблюдение дали се губи, проверка на помпите дали текат. смазване на жила и механизми на лоста и т.н.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
              задържаш за известно време там 10тина секунди копчето от което сменяш показателите и ще ти изпише ресет трип и готово!
              Благодарско
              Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
              New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

жилата на скоростите правят така малко преди да те оставят
                alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• Благодаря много за съветите. Тъй като не ги чаткам много нещата предполагам, че като му кажа на майстора и той ще ги провери ;] Само дано не са скъпи частите, че пари нема.

Comment

Благодаря много за съветите. Тъй като не ги чаткам много нещата предполагам, че като му кажа на майстора и той ще ги провери ;] Само дано не са скъпи частите, че пари нема.
                    Преди му каеш на ''майстора'',избери,найди си майстор,че инак колко и да му думаш нема те разбере.
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Аз ходя при pininfarina от Варна, така че предполагам, че няма да има проблеми в това отношение. Стига да намери време за мен, че при него е лудница ;] Ще се събират парички и ще се ходи.

Comment

Аз ходя при pininfarina от Варна, така че предполагам, че няма да има проблеми в това отношение. Стига да намери време за мен, че при него е лудница ;] Ще се събират парички и ще се ходи.
                        Тъй моиии,он ке те чуиии.
                        Успех!
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от darkmiracle Покажи съобщение
                          Колеги, как се маха тоя охладител на егр. От едната страна е хванат за долния болт на термостата и къде ддругаде? Тръгнал съм да сменям термостата, обаче не мога да го сваля тоя охладител. Силно ме изнервя и мисля ако го сваля повече да не го връщам.
                          Хванат е отзад за мотора с два болта!
                          Махни ЕГР клапана и ще ти е по-лесно да стигнеш до тях.
                          Не го махай, зимата ще ти помага да ти тръгва топличкото на парното по-бързо....
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

• Благодаря, успях с 300 зора да го сваля. Нищо не се вижда отзад, общо взето само с напипване. Но вече като знам точно къде се намират болтовете стана много по-лесно.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115HP 2003г.
                            Alfa Romeo 166 2.5 V6 190HP 1999г.

Comment

• Koлеги, днес сутринта открих следния проблем в колицата ми.Та сутринта се тръгвам за работното ми място и телефона тин-тин звани колежка вика изпуснахме буса ела да ни забереш и аз като послушно момче кво да правя Та сега по същество стигнахме по живо и здраво и тръгваме да слизаме от колата вс. ок докато колежката която трябва да отвори задна дясна врата дърпа ам нъцки качих се аз отзад и аз дърпам пак нищо както и да е слезнах и отворих от външната страна.На какво може да се дължи проблема скъсано жило или нещо друго ???
                              Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
                              New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

Koлеги, днес сутринта открих следния проблем в колицата ми.Та сутринта се тръгвам за работното ми място и телефона тин-тин звани колежка вика изпуснахме буса ела да ни забереш и аз като послушно момче кво да правя Та сега по същество стигнахме по живо и здраво и тръгваме да слизаме от колата вс. ок докато колежката която трябва да отвори задна дясна врата дърпа ам нъцки качих се аз отзад и аз дърпам пак нищо както и да е слезнах и отворих от външната страна.На какво може да се дължи проблема скъсано жило или нещо друго ???
                                Провери да не е врътнато копчето за детската защита:

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X